FR | NL | EN
   Over ons     Contact     Glossary index     Sitemap   
 
   WELKOM     AUDIT     ADVIES     REFERENTIES     NIEUWS     KNOWLEDGE   

   Home > CROWE HORWATH DAAGT U UIT: OMARM DE TECHNOLOGISCHE (R)EVOLUTIES | 2015/12

CROWE HORWATH DAAGT U UIT: OMARM DE TECHNOLOGISCHE (R)EVOLUTIES | 2015/12     Print

Crowe Horwath daagt u uit: Omarm in 2016 de technologische (r)evoluties

Hoe gaat u als bestuurslid anno 2016 om met de technologische (r)evolutie die de Uber’s, Airbnb’s en Tesla’s van deze wereld veroorzaken? Is uw bedrijf opgewassen tegen het steeds grotere spanningsveld tussen de oude businessmodellen en de nieuwe economieën. Bedrijven dienen nieuwe technologieën te omarmen, willen ze het volgende decennium overleven. Maar hoe doet u dat als bestuurder en als bedrijf? Kom het ontdekken op ons event.

 Datum  Maandag 22 februari 2016
 Plaats  Brussel, Brussels44Center - Kruidtuinlaan 44
 Programma  
         18h30  Ontvangst
         19h00  GUBERNA alumni en Callens, Pirenne, Theunissen en Co heten u van harte welkom  
         19h15  GUBERNA presenteert u drie Engelstalige sessies over disruptieve technologieën
         20h45  Vragen & antwoorden
         21h00  Callens, Pirenne, Theunissen & Co nodigt u uit op een afsluitende drink 

Inhoud:

 

  Gilles Carlier d’Odeigne, Chief Innovation Officer bij AGILEmaker

Gilles Carlier d'Odeigne

Bio
Gilles Carlier d’Odeigne is al jaren actief in het coachen van bedrijven naar wendbare organisaties. Hij is docent in strategie en innovatie aan de UCL en ICHEC en mede-oprichter van AGILEmaker.

VUCA, dé uitdaging van bestuurders in 2016
Technologische vooruitgang leidt tot nieuwe manieren van (samen)werken. Niet alleen binnen de eigenorganisatie, maar ook binnen een ecosysteem van externe partners en klanten. Bedrijven moeten zich aanpassen en nieuwe technologieën omarmen willen ze overleven. Maar welke impact hebben baanbrekende technologieën concreet op de bedrijfscultuur, uw leiderschap, innovatie en de structuur van uw ondernemingen? Deze sessie geeft u mee hoe u uw organisatie klaarstoomt voor de toekomst.

 

 

Marc Vael, Voorzitter van ISACA België

Marc Vael

Bio
Marc Vael ademt nieuwe technologieën en IT-risico’s. Hij staat bestuurders dagelijks bij met concreet advies over hoe ze hun persoonlijke en hun bedrijfsgevoelige data het best beschermen. Alles staat in het teken van de balans tussen digitaal informatiegebruik en informatieveiligheid. Hij is gastdocent aan de Antwerp Management School, Solvay Business School en Howest. Daarnaast is hij Chief Audit Executive bij Smals, voorzitter van de raad van bestuur van ISACA België en lid van het auditcomité van HOGENT.

Hoe helpen nieuwe technologieën u bij uw dagelijkse taken als bestuurder?
De innovaties op het gebied van technologie hebben de wereld tot één groot dorp gemaakt. Maar hoe zet u die digitale innovaties in bij uw dagtaken als bestuurder? Deze sessie geeft u tal van voorbeelden, tips, ideeën en apps die u voor, tijdens en na bestuursraden helpen efficiënter te werken. Denk aan extra hulp bij het communiceren, rapporteren, analyseren en beslissen. Daarbij verliest de spreker geen moment de bescherming van uw gevoelige digitale data uit het oog.

 

Olivier Onclin, Chief Operations Officer bij Belfius

 Olivier Onclin

Bio
Olivier Onclin is Chief Operating Officer (COO) Customer Services & Innovation Technology bij Belfius sinds januari 2015. Als directielid zetelt hij ook in de Raad van Bestuur. Olivier Onclin studeerde Handelsingenieur aan de Katholieke Universiteit Brussel en de Katholieke Universiteit Leuven. Hij trad in 2007 toe tot de toenmalige Dexia Groep en nam er eind 2008 de leiding over de operationele teams van Betalingen & Rekeningen. In 2012 werd hij benoemd tot Directeur Marketing Public & Wholesale Banking, een functie die hij ter harte nam tot hij begin 2015 werd aangesteld als Chief Operating Officer (COO).

Session
Olivier Onclin als directielid zal tijdens zijn entatie  getuigen over hoe hij nieuwe en baanbrekende technologieën ingezet worden om de dienstverlening bij Belfius nog extra te verbeteren. Een inspirerende sessie van een gepassioneerd man over de technologische uitdagingen in de bancaire sector.

Inschrijven:

Schrijf u vandaag nog in (Maak een login op de website van GUBERNA en daarna kunt u gratis inschrijven)


Voor meer informatie, contacteer Patrick SOENEN.

Betreffende Callens, Pirenne, Theunissen & C°

Sinds de oprichting in 1936, heeft Callens, Pirenne, Theunissen & C° zich opgewerkt tot de top 10 in België. Onze filosofie is klantgedreven en sectorgericht, met een team van experts in verschillende disciplines en gewijd in het verstrekken van een onberispelijke dienst.

About Crowe Horwath

Crowe Horwath LLP (Crowe Horwath) is one of the largest public accounting, consulting, and technology firms in the United States. Under its core purpose of “Building Value with Values®,” Crowe uses its deep industry expertise to provide audit services to public and private entities while also helping clients reach their goals with tax, advisory, risk and performance services. With offices coast to coast and 3,000 personnel, Crowe is recognized by many organizations as one of the country's best places to work. Crowe serves clients worldwide as an independent member of Crowe Horwath International, one of the largest global accounting networks in the world. The network consists of more than 200 independent accounting and advisory services firms in more than 120 countries around the world.00

<<<
QAP © 2010 | advice[at]qap.eu | audit[at]qap.eu
   Audit     Advies     Opleidingen     Verandering     Disclaimer     Copyright   
pen4web