FR | NL | EN
   Over ons     Contact     Glossary index     Sitemap   
 
   WELKOM     AUDIT     ADVIES     REFERENTIES     NIEUWS     KNOWLEDGE   

   Home >  INFORMATICA ADVIES > PROCESS CERTIFICATIE BIJSTAND

PROCESS CERTIFICATIE BIJSTAND     Print


Uw organisatie verleent aan bedrijven diensten die een impact hebben op hun financiële staten of waarbij hun controle omgeving afhankelijk is van de uwe. Deze organisatie kan u vragen om een rapport te verschaffen over de doeltreffendheid van uw interne controles.

We hebben ervaring met de onderstaande certificaties:

  • ISO 9002 is een algemeen kwaliteitscertificaat dat alle aspecten van kwaliteitsbeheer dekt op vlak van de design, de engineering en de productie van producten en/of diensten;
  • SAS 70 verzekert de design en operationele doeltreffendheid van de interne controles van een dienstverlener.
  • AEO of geautoriseerde marktdeelnemers, garandeert dat een economische marktdeelnemer binnen de Europesche Gemeenschap betrouwbaar is op vlak van de douane transacties.
Qualified Advice Partners helpt u bij de invoering van uw intern controlesysteem en de voorbereiding van de certificatie. Onze methodologie steunt op hedendaagse governance principes en stemt overeen met de beste beroepspraktijken. De controle activiteiten worden ingevoerd volgens het COSO raamwerk en de aanbevolen methodes door het Instituut van Interne Auditoren (IIA).

QAP beschikt over een brede ervaring in zowel in de privé als de publieke sector, voornamelijk in de financiële sector en de dienstenindustrie.


Zie: SAS 70 - Outsourcing Service Audit
Zie: Authorised Economic Operator (AEO) - Opérateur Economique Agréé

<<<
QAP © 2010 | advice[at]qap.eu | audit[at]qap.eu
   Audit     Advies     Opleidingen     Verandering     Disclaimer     Copyright   
pen4web