FR | NL | EN
   Over ons     Contact     Glossary index     Sitemap   
 
   WELKOM     AUDIT     ADVIES     REFERENTIES     NIEUWS     KNOWLEDGE   Menu
IT AUDIT
INFORMATICA ADVIES
IT & AUDIT OPLEIDINGEN
REFERENTIES
OVER ONS
NIEUWS
KNOWLEDGE CENTER


   Home > Advies

INFORMATICA ADVIES     Print

 Evaluation
De afstemming (alignment) zorgt voor de consistentie van de strategische planning van de informatiesystemen met de bedrijfsstrategie, en ziet toe op de meerjarenplanning.

De opdracht verloopt in 3 stappen:

1. Begrip

In de eerste fase, de opstelling van de huidige status zorgt voor goed begrip van de context en de strategische doelstellingen van de organisatie.
   

2. Formalisatie

De SWOT analyse en/of de maturiteitsevaluatie van de eerste fase, alsook de businessvereisten dienen als basis voor de vaststellingen en de uitwerking van de strategische richtingen.
 

3. Planning

Op basis van de strategische orientatie worden de IT-planning en de doelorganisatie uitgewerkt. En projectfiches worden opgesteld. 
   Audit execution

Qualified Advice Partners help u met de afstemming van uw IT en operationele activiteiten tegenover de strategische doelstellingen.

Onze aanpak steunt op moderne governance principes en stemt overeen met de beste beroepspraktijken. De IT processen en de betreffende controle activiteiten worden ingevoerd volgens de raamwerken van het IT Governance Institute (ITGI), de Information Technology Infrastructure Library (ITIL) en COSO.


QAP beschikt over een brede ervaring zowel in de privé als de publieke sector, voornamelijk in de financiële, energie, hightech, gezondheidszorg en de dienstverlenende sector.
<<<
QAP © 2010 | advice[at]qap.eu | audit[at]qap.eu
   Audit     Advies     Opleidingen     Verandering     Disclaimer     Copyright   
pen4web