FR | NL | EN
   Over ons     Contact     Glossary index     Sitemap   
 
   WELKOM     AUDIT     ADVIES     REFERENTIES     NIEUWS     KNOWLEDGE   

   Home >  IT AUDIT > INFORMATIE BEVEILIGINGSEVALUATIE

INFORMATIE BEVEILIGINGSEVALUATIE     Print

Audit


Informatie opgeslagen in uw informatiesystemen over uw producten, fabricatie technieken, klanten, financiële gegevens enz. zijn een waardevol vermogen. En dit vermogen wordt best op een treffende manier beschermd. Wanneer personen met slechte bedoelingen toegang krijgen tot essentiële gegevens, kan de schade op het vlak van kosten, inkomstenverlies of reputatie belangrijk zijn.

Een IT beveiligingsaudit houdt rekening met het belang van uw informatie en informatiesystemen in functie van uw algemene bedrijfsstrategie. Het beveiligingsbeleid, de management praktijken en the beschermingsmaatregelen worden geëvalueerd. De audit zorgt ervoor dat de informatie aan de volgende criteria voldoet:

  • vertrouwelijkheid: door te vermijden dat informatie onthuld wordt aan niet bevoegde personen;
  • integriteit: door te vermijden dat informatie door zonder gepaste toestemming kan gewijzigd worden;
  • beschikbaarheid: door te verzekeren dat de informatie wanneer nodig toegankelijk is.

Qualified Advice Partners helpt u om uw vitale gegevens te beveiligen. Onze audit methodologie steunt op recente audit technieken en stemt overeen met de beste beroepspraktijken. Het ISACA informatie beveiligingsraamwerk en de ISO 27x informatiebeveiliging standaard wordt gebruikt.

QAP beschikt over een  brede ervaring zowel in de privé als de publieke sector, voornamelijk in de financiële sector en de dienstenindustrie.

<<<
QAP © 2010 | advice[at]qap.eu | audit[at]qap.eu
   Audit     Advies     Opleidingen     Verandering     Disclaimer     Copyright   
pen4web