FR | NL | EN
   Over ons     Contact     Glossary index     Sitemap   
 
   WELKOM     AUDIT     ADVIES     REFERENTIES     NIEUWS     KNOWLEDGE   

   Home >  INFORMATICA ADVIES >  GOVERNANCE BEGELEIDING > GOVERNANCE BEGELEIDING

GOVERNANCE BEGELEIDING     Print

Gouvernance

Qualified Advice Partners begeleidt u met de implementatie van uw governance op basis van een 4 stappen aanpak: Begrip, evaluatie, innovatie en tranformatie.

Governance principlesDe eerste stap "Begrip" heeft als doel om de verwachtingen op vlak van deudgelijk bestuur van de Raad van Bestuur en/of het dagelijks bestuur te begrijpen. De scoop van de aanpak dekt alle of sommige van de governance principes. Hierbij worden de doelstellingen bepaald.

De Evaluatie stap laat toe om een diagnostiek van de huidige toestand op vlak van governance op te stellen. De maturiteitsniveaux van de governance processen worden bepaald.

Zijn de interne controles doeltreffend? Wordt de continuiteit van de activiteiten? Hoe kan u de doelmatigheid en de doeltreffenheid van uw processen verbeteren?

De Innovatie stap bestaat erin om de governance oplossing te ontwikkelen. Op basis van een gap analyse met de huidige stand van zaken wordt een actie plan uitgewerkt.

De Transformatie stap heeft als doel om het actie plan uit te voeren. De principes en processen met betrekking tot deugdelijk bestuur worden in de organisatie ingevoerd.

<<<
QAP © 2010 | advice[at]qap.eu | audit[at]qap.eu
   Audit     Advies     Opleidingen     Verandering     Disclaimer     Copyright   
pen4web