FR | NL | EN
   Over ons     Contact     Glossary index     Sitemap   
 
   WELKOM     AUDIT     ADVIES     REFERENTIES     NIEUWS     KNOWLEDGE   

   Home >  INFORMATICA ADVIES > RISICO BEHEER

RISICO BEHEER     Print

GRC Risk


Eens de business en/of technologische risico's geïdentificeerd zijn, bepaalt het management hoeveel risico ze bereid is te aanvaarden (risico appetite). De waarschijnlijkheid dat risico's optreden wordt geëvalueerd en hun potentieel impact (gevolg) wordt ingeschat. Oplossingen worden ontwikkeld om het risico te beperken, over te dragen, te aanvaarden of te vermijden. Het resulterend risico actie plan wordt gemonitored en op regelmatige basis herzien. Een risico register behoudt een spoor van alle risico gebeurtenissen.

De risico beheer methodes laten u toe om de operationele and IT risico's te identificeren, te analyseren en te behandelen. Als actieve deelnemer binnen uw organisatie, wordt de proces verbetering en de verder ontwikkeling van interne controle omgeving bepaalt door uw acties en gedrag.


Qualified Audit Partners helpt u bij de invoering van een risico beheersysteem binnen uw organisatie. Onze aanpak steunt op moderne governance en risico principes en stemt overeen met de beste beroepspraktijken.


QAP beschikt over een brede ervaring zowel in de privé als de publieke sector, voornamelijk in de financiële sector en de dienstenindustrie.

<<<
QAP © 2010 | advice[at]qap.eu | audit[at]qap.eu
   Audit     Advies     Opleidingen     Verandering     Disclaimer     Copyright   
pen4web